Bean-to-Bear Madagascar Ambanja 69%

2 .200 Ft

Díjak: International Chocolate Awards European Bronz, Great Taste Awards *

69% kakaótartalmú Bean-to-Bear étcsokoládé, madagascari kakaóbabból.

Jellemző ízvilág: citrusok

 

Leírás

A ChocoCard Bean-to-Bear családjának újabb tagja. Lecitin és vanília hozzáadása nélkül készült.

 

Madagascar észak-nyugati részén, a Sambirano folyó völgyében található a Bejofo Estate, a világ egyik leghíresebb kakaó termőhelye.
Erről az ültetvényről származik az a kakaóbab, amit madagascari csokoládé termékeinkhez használunk. Jellegzetes gyümölcsös íze legjobban a viszonylag alacsony kakaótartalom mellett érvényesül.

A fermentálás fa ládákban, négy lépésben történik.

 

A fermentálás után 6-8 napig tartó napon történő szárítás következik.

Ezt követően a 6-7% nedvesség tartalmú kakaóbabokat gondosan válogatják és zsákokba töltik, így érkeznek hozzánk. A feldolgozás során igyekszünk a kakaóbab eredeti, jellegzetes (esetleg szüretről szüretre némileg eltérő) ízeit megőrizni, és megmutatni azt a csokoládéban.

 

Nettó tömeg: 80gramm

Csomagolás: vajpergamen, kakaóbabhéj-törettel gazdagított merített papír

Összetevők: Madagascari kakaóbab, bio nádcukor, bio kakaóvaj

A kakaóbab származási helye:

 

További információk

Főbb tulajdonságok

Étcsokoládé, Ízesítés nélküli csokoládé

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bean-to-Bear Madagascar Ambanja 69%” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük