Leírás
A ChocoCard Bean-to-Bear családjának újabb tagja. Lecitin és vanília hozzáadása nélkül készült.
Madagascar észak-nyugati részén, a Sambirano folyó völgyében található a Bejofo Estate, a világ egyik leghíresebb kakaó termőhelye.
Erről az ültetvényről származik az a kakaóbab, amit madagascari csokoládé termékeinkhez használunk. Jellegzetes gyümölcsös íze legjobban a viszonylag alacsony kakaótartalom mellett érvényesül.
A fermentálás fa ládákban, négy lépésben történik.
A fermentálás után 6-8 napig tartó napon történő szárítás következik.
Ezt követően a 6-7% nedvesség tartalmú kakaóbabokat gondosan válogatják és zsákokba töltik, így érkeznek hozzánk. A feldolgozás során igyekszünk a kakaóbab eredeti, jellegzetes (esetleg szüretről szüretre némileg eltérő) ízeit megőrizni, és megmutatni azt a csokoládéban.
Nettó tömeg: 80gramm
Csomagolás: vajpergamen, kakaóbabhéj-törettel gazdagított merített papír
Összetevők: Madagascari kakaóbab, bio nádcukor, bio kakaóvaj
A kakaóbab származási helye:
Értékelések
Még nincsenek értékelések.