Bean-to-Bear Madagascar Voatsiperifery 69%

2 .200 Ft

Díjak: International Chocolate Awards World Final Ezüstérem, International Chocolate Awards European Ezüstérem

Madagaszkári vadborssal fűszerezett Bean-to-Bear étcsokoládé, madagaszkári kakaóbabból.

Leírás

A frissen szüretelt, a gyümölcshús levében fürdő babokat nagy, esetenként banánlevéllel kibélelt, fából készült erjesztő ládákba rakják, és gondosan betakarják. Ahhoz, hogy a spontán fermentáció megfelelően menjen végbe, szükség van megfelelő mennyiségű kakaóbabra. A fermentációhoz a gyümölcshús cukortartalma, a nedves, zárt, meleg láda ideális közeget biztosít.

A fermentáció jellemzően 5-7 napig tartó folyamat.

 

 

A következő nagyon fontos lépés a szárítás. Ahhoz, hogy egyenletesen száraz (max. 6,5-7% nedvességtartalmú) kakaóbabot kapjunk, a szárítási folyamatnak is kíméletesnek, hosszan tartónak kell lennie.

 

 

Nettó tömeg: 80gramm

Minőségét megőrzi: gyártástól számított 18 hónapig

Csomagolás: vajpergamen, kakaóbab törettel dúsított merített papír

Összetevők: madagaszkári kakaóbab, bio nádcukor, bio kakaóvaj, madagaszkári vadbors (voatsiperifery)

A kakaóbab származási helye:

További információk

Termőhely

Bejofo Estate, Madagascar

Főbb tulajdonságok

Étcsokoládé, Ízesített

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bean-to-Bear Madagascar Voatsiperifery 69%” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük